Loading...

Figyelmeztetés
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 981

Négylábú családtag az esküvőn: mire figyelj, hogy a Nap Napod nehogy katasztrófába torkoljon!

Ma már talán senki nem csodálkozik azon, ha egy esküvőn a négylábú kedvenc ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint az ifjú pár. A kutyus már a gyűrűhordó szerepét is betöltheti, mosolyt csalva ezzel a násznép arcára.

A nagy készülődés során azonban pár dologról nem szabad megfeledkezned, ha kutyád is a vendégsereg között kap helyet.
  - Talán az egyik legfontosabb dolog, hogy amikor már eldöntöttétek, hogy a kutya is részt vesz a a ceremónián, egyeztessetek az illetékesekkel, hogy a ceremónia helyszínére a kutya bevihető-e! Ma már egyre több helyen engedélyezik, mégis meglepetést okozhat, ha abban a pillanatban derül ki, hogy nem mehet kutya, amikor már épp a gyűrűt kell(ene) átadnia.


  - Akár saját magad készíted, akár készítetted a kedvencet outfitjét, figyelj arra, hogy időben elkészüljön a megálmodott ruha, kiegészítő.
  - A ceremónia alatt - amikor épp nem övé a főszerep -  jó, ha valaki vigyáz a kedvencedre. Időben beszéld meg a közeli hozzátartozóddal, hogy vállalja-e ezt a feladatot. Olyan személyt válassz a családból, aki jól ismeri a kutyát, akinek szót fogad.
  - A násznépnek nagy gondossággal kiválasztottad az ünnepi menüt, de ne feledkezz meg kedvencedről sem, ha a vacsoránál is ott marad. Csomagold össze az ételét, melyet a mindennapokban is fogyaszt. Ezt a kis csomagot átadhatod annak a személynek, aki felügyelni fog rá. Egy tálka friss víz és a kedvenc ennivaló mellett a kis tündér be fogja aranyozni ezt a csodálatos napotokat!
  - Ha a kutyusod nagyon hiperaktív, akkor jobb, ha csak a fotózáson vesz részt. Itt is legyen azért valaki, aki figyel rá akkor, amikor olyan képek készülnek, melyen ő nem szerepel. Itt gondolnod kell arra is, hogy legyen valaki, aki hazaviszi a fotózás után.
  - Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a lakodalomban már nem vesz részt a kutyus. Legyen, aki hazaszállítja, vagy a szállodai szobába viszi. A szobába, ha lehetőséged van rá, helyezd el a kedvenc fekvőhelyét vagy párnáját, hisz ezek a megszokott illatok megnyugtatják a kutyát.
Sok külső inger érte, rengeteg új és ismeretlen emberrel találkozott ezen a napon, így egy kis nyugalom neki is kijár.

Ha ezeket a dolgokat időben megszervezed, biztos lehetsz abban, hogy a Nagy Napon a kedvenced csak örömet fog neked okozni, és büszke lehetsz arra, hogy a négylábú családtag milyen fantasztikusan teljesítette a rá kiszabott feladatot. :)

Ha segítségre van szükséged a megfelelő öltözet vagy kiegészítő kiválasztásában, várom megkeresésedet. Itt felveheted velem a kapcsolatot!
Ha van ismerősöd, aki kutyás esküvőt tervez, oszd meg a cikket, hogy hozzá is eljusson!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időpont egyeztetés

Szeretnéd személyesen felkeresni a KOTI kutyaruha szabóságot?
Szeretnéd, ha közösen találnánk ki, milyen alkalmi ruhában vagy kiegészítőben pompázzon kedvenced?
Akkor ne habozz, egyeztessünk időpontot!
Az alábbi telefonszámon tudsz hívni (munkanapokon 10-16 óráig). +36 20 3864069
vagy küldhetsz emailt is: timea@eskuvoikutyaruha.hu