Loading...

"A munka, mely szerelem is egyben..."

2004-ben egy telefonhívás teljesen megváltoztatta az életemet: az addigi napi rutint felváltotta az állandó alkotási vágy, az újabb és újabb ötletek megvalósítása, a folyamatosan változó igények és trendek követése. Sokan kinevettek és bolondnak néztek, hogy mit akarok én? Miért akarom a kutyákat beöltöztetni, "nevetségessé tenni"?
Tudom és vallom, hogy a kutyaruha egy hasznos dolog, ezért létrehoztam a KOTI ® -t, a magyar kutyaruha márkát, mely a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 2006 óta bejegyzett védjegy.
A méretre készített kutyaruhák után igény mutatkozott az alkalmi öltözetekre is, a médiában legelőször megjelent alkalmi öltözetet Judy esküvőjére készítettem 2007-ben, mely akkor a Story magazinban is megjelent. A következő években nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy munkáimról a hazai média is tudósított:
2008: Blikk - A nyár híre: Esküvőt tartanak az ebeknek
2009.06.05: Kutyaesküvő - Rtl Klub Reggeli
2011.09.30: Mazel Tov, Kristóf és Matan! - A született férjek nagy napja
2014: Tv2 - Édes Élet
2015.05.07: Fem3 Café - Kutyával esküvőre.

Amikor valakinek a munkája a szerelme is egyben, akkor igazán törekszik arra, hogy a maximálisat nyújtsa és a lehető legjobbat adja annak, aki Hozzá fordult... Nekem a kutyaruha készítés nem csupán munka! Sokkal több annál! Minden egyes elkészített kutyaruházati termékben ott van a 14 év tudása, tapasztalata, ott van az akarás, a törekvés és ami a legfontosabb: ott van egy kis darab belőlem!
  Voltak és vannak nekem is rossz napjaim és volt már rá példa, hogy azt mondtam, nem csinálom tovább. De ezekben az elkeseredett napokban mindig kaptam egy jelet, egy láthatatlan segítséget, mely tovább vitt az utamon. Tudom, hogy nekem a kutyaruha készítés a feladatom! Akkor is ha bántanak emiatt, akkor is velem együtt örülnek, hisz olyan jó érzés ismeretlen embereknek örömet okozni! Amikor ismeretlenül is részt vehetek a munkám által a párok egyik legemlékezetesebb napján.
Számtalan alkalmi öltözetet, kiegészítőt készítettem, így 2016-ban úgy döntöttem, hogy az esküvői öltözetek egy teljesen teljesen új weboldalt kapnak, így április 4.-én útjára indítottam az elkészült weboldalt.

  Szeretettel várom megkeresésedet, ha a Nagy Napra készülve valami igazán különleges öltözetet, kiegészítőt szeretnél kedvencednek.
Küldhetsz emailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), felveheted velem a kapcsolatot az erre kialakított űrlapon keresztül, vagy ha gyorsabbnak tartod a telefonos egyeztetést, akkor hívj bátran: 06-20 386 4069.

                                                                                                                                                            Kovács Tímea

Időpont egyeztetés

Szeretnéd személyesen felkeresni a KOTI kutyaruha szabóságot?
Szeretnéd, ha közösen találnánk ki, milyen alkalmi ruhában vagy kiegészítőben pompázzon kedvenced?
Akkor ne habozz, egyeztessünk időpontot!
Az alábbi telefonszámon tudsz hívni (munkanapokon 10-16 óráig). +36 20 3864069
vagy küldhetsz emailt is: timea@eskuvoikutyaruha.hu