Loading...

Szállítási díjak

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS ESETÉN

A webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A feltüntetett árak 2018. 01. 01.-től érvényesek, forintban értendőek.

Utánvéttel történő rendelés esetén:
1750 Ft 

Banki előutalás esetén:
1100 Ft

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelése másolatát. Ha nem kapta meg az emailt, először nézze meg a levelező rendszere Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérem, ebben az esetben emailben vegye fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám:   10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:                 Kovács Tímea
Közlemény:             Megrendelés azonosítója!!!

.A megrendelések kézbesítését belföldön a GLS végzi. A megrendelt termék/termékek ellenértékét utánvét esetén a futàrnak kell kifizetni.  A szállításért és a csomagolásért semmilyen burkolt felárat nem számítok fel. A számlát a csomag tartalmazza. Az áru a teljes vételár kiegyenlítéséig a Gyártó tulajdonát képezi, sem zálogul, sem fedezetül nem szolgálhat.

A küldemény átvételekor a  futár jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a GLS-hez forduljon reklamációjával. A Gyártó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a GLS értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felveszem Önnel a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli.

Csere esetén a szàllitàsi költség illetve az árkülönbség kiegyenlítése a Vevőt terheli. Az eredetileg - a vevő által megadott méretek alapján - legyártott termék árát névre szólóan, kupon formájában jóváírom a vásárlónak, melyet webáruházunkban történő vásárlás esetén használhat fel. A részemre visszaküldött terméket csak kifogástalan állapotban, sérülésmentesen és a kiállított számlával együtt vesszem át. A számla hiányában nem áll módomban a kuponkódot kiállítani.

A részemre visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.
A Gyártó kizárólag sérülémentes, teljesen ép termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a Gyártó a termék árának visszafizetését megtagadhatja.
Ha a terméket olyan állapotban küldi vissza a Vevő, hogy az az ő hibájából adódóan hibás, de még javítható, a vételárból termékenként 1000 Ft levonásra kerül.

Időpont egyeztetés

Szeretnéd személyesen felkeresni a KOTI kutyaruha szabóságot?
Szeretnéd, ha közösen találnánk ki, milyen alkalmi ruhában vagy kiegészítőben pompázzon kedvenced?
Akkor ne habozz, egyeztessünk időpontot!
Az alábbi telefonszámon tudsz hívni (munkanapokon 10-16 óráig). +36 20 3864069
vagy küldhetsz emailt is: timea@eskuvoikutyaruha.hu